Renoveren op maat van jouw wensen

Heb je een woning gekocht die een grondige update kan gebruiken of is je huis na vele jaren toe aan een totaalrenovatie? Ons bouwteam staat je bij met diepgaand advies en voert het project van begin tot eind voor je uit. 

Reken op onze experts om jouw wensen werkelijkheid te maken, volgens het afgesproken budget.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Afbeelding

Totaalrenovatie

Wil je jouw verouderde woning van kelder tot zolder renoveren? Wij specialiseren ons in totaalprojecten die we van a tot z voor je uitvoeren. 

Halve werken zijn niet aan ons besteed, dus voor de inrichting van je zolder of de renovatie van je gevel moeten wij vriendelijk bedanken. 

In onze projecten bekijken we samen de mogelijkheden, materialen en tarieven. Ons bouwteam neemt het zware werk voor zijn rekening: van het plan opmaken tot de laatste lik verf. 

Jij beslist, wij voeren uit, voor jouw thuisgevoel op maat. 

Afbeelding

Energetische renovatie

Woningen met slechte energieprestaties (EPC-label E of F) moeten binnen 5 jaar na aankoop gerenoveerd worden om hun EPC-score te verbeteren. Samen met de EPB-verslaggever maken we enkele simulaties om de juiste, meest effectieve aanbevelingen te doen. 

Welke maatregelen leveren het meeste op binnen je budget? Ons ervaren bouwteam helpt je om duurzamer te leven door energie-efficiënter te wonen. Zo is je woning klaar voor de komende 30 jaar.

Afbeelding

Interieurrenovatie

De fundamenten van je woning zijn nog prima, maar misschien kunnen de keuken, badkamer en leefruimtes toch een nieuwe look gebruiken. 

Onze interieuradviseurs komen graag bij je langs om de verbeterpunten te bespreken. Daarna richten we samen met onze interieurarchitect je woning opnieuw in, volgens jouw smaak en budget.

Afbeelding
Woninguitbreiding

Je woning uitbreiden

Wil je je bestaande woning verruimen met een bijbouw of een extra verdieping? Ook dan staan we voor je klaar. 

Een nieuwe kinderkamer, een efficiënte thuiswerkplek of een comfortabele keuken om je helemaal uit te leven? 

Wat je reden ook is, ons ervaren bouwteam komt graag langs om de mogelijkheden te bekijken en je wensen en dromen om te zetten in een plan.

Afbeelding

Renovatie tweede verblijf

Ook in je vakantiehuis of -appartement wil je een thuisgevoel ervaren. Wij renoveren je tweede verblijf voor jou. Zo hoef je zelf niet aanwezig te zijn om aannemers te coördineren en geniet je tijdens je volgende vakantie van ultieme rust. 

Dit vraagt een iets andere aanpak dan het renoveren van een gezinswoning, dus vertrouw op onze expertise om tot een perfect eindresultaat te komen.

Waarom renoveren met Wim Beyaert?

Een woondroom zonder eindeloze opvolging en minimale bouwstress? Bouwteam Wim Beyaert staat garant voor een aangename en professionele bouwervaring. We ontwikkelden een aanpak die jou optimaal ontzorgt in de renovatie van jouw nieuwe woonst. Van het eerste concept tot en met de verhuisdozen. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Eerlijke totaalaanpak

Ons bouwteam staat je bij vanaf het eerste concept tot en met de verhuisdozen. Wij nemen de leiding over alle partijen, van architect tot tuinaannemer. Het financiële plaatje begroten we voorafgaand aan de start van het bouwproces, zodat je niet voor budgettaire verrassingen komt te staan. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Heldere communicatie

Voor al je vragen, 1 adres. Bouwteam Wim Beyaert. Zowel voor, tijdens als na het bouwproces, communiceren alle bouwpartners met een vaste projectleider binnen ons bouwteam. Jij kan je met alle vragen en opmerkingen tot onze projectleider richten. Efficiënt en helder. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Maximale ontzorging

We zetten onze 50 jaar ervaring en ons vakkundig team volledig in om het bouwproces voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Met onze persoonlijke aanpak, een breed netwerk aan bouwpartners en een gestroomlijnde bouwcommunicatie, creëren we jouw optimale woonbeleving.

Afbeelding
Onze brochure

Onze aanpak, van schets tot verhuisdoos

Leer onze totaalaanpak kennen en droom weg bij de realisaties in onze digitale brochure.

Een te renoveren woning gezien?

Heb je een woning op het oog die nog gerenoveerd moet worden? 
Wij geven je graag advies over de te nemen stappen of een eerste budgetindicatie van de renovatie.