Totaalrenovaties

Afbeelding
Gevel totaalrenovatie

1 adres voor jouw renovatieproject 

Een aanpak van a tot z, 1 centrale contactpersoon en maximale ontzorging: bouwen met Bouwteam Wim Beyaert is een pak van je hart. De totaalrenovatie waar je al zo lang van droomt, wordt zo werkelijkheid. Ons geheim? Onze unieke totaalaanpak.

Van bij de start zitten we samen aan tafel met ingenieurs, architecten en aannemers om als 1 team van jouw bouwproject een succes te maken. Zo zijn haalbaarheid en budget even belangrijk als het ontwerp en de creativiteit.

Afbeelding
Interieurontwerp

Alles volgens wens

Tijdens een verkennend gesprek koppelen we jouw ideeën aan onze expertise. Van daaruit ontstaat een ruwe raming en eventueel een eerste ontwerp. Dit sturen we bij tot jij helemaal tevreden bent over prijzen, materialen, indelingen en vormgeving. 

Dat plan voeren we nauwgezet uit tot jouw droomwoning. We houden je tijdens dit proces steeds op de hoogte en volgen de werken nauwlettend op. Alle contacten met de architect, aannemer, veiligheidscoördinator of ingenieur nemen wij voor onze rekening. Na oplevering reken je op correcte garanties en een goede naservice.

Het resultaat? Een woning die helemaal voldoet aan jouw budget, wensen en voorkeuren.

Afbeelding

Jouw centrale contactpersoon

Jouw woondroom vanaf 0 renoveren, dat is een hele klus. Als ervaren totaalaannemer garanderen wij je een maximale ontzorging. Met al je vragen kan je bij 1 contactpersoon terecht, die voor, tijdens en na het proces instaat voor de communicatie en organisatie. 

Hartelijk bedankt voor het uitstekende werk, de hoge kwaliteit en het meedenken over oplossingen en verbeteringen.

Steven & Carla,

Klaar om te (ver)bouwen met maximale ontzorging?

Wil je jouw nieuwbouw of renovatie aan ons toevertrouwen? 
Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar je plannen.