Jouw thuisgevoel op maat

Elke klant rekent op een persoonlijke aanpak en 1 centraal aanspreekpunt. Wij pakken je nieuwbouw of renovatie van concept tot realisatie aan, zodat jij geniet van een thuisgevoel op maat. Geen architect, geen plan of zelfs geen bouwgrond? Ook dan ben je welkom bij Bouwteam Wim Beyaert.

Afbeelding
Fase 1

Concept- en creatiefase

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek luisteren we naar jouw woondroom en reiken we concrete oplossingen aan om die werkelijkheid te laten worden. 

Geen architect? Geen probleem, we zoeken er samen een. Op basis van onze vrijblijvende offerte weet je of de bouwwerken binnen jouw budget passen. Met eventueel enkele eerste schetsontwerpen of 3D-beelden brengen we je toekomstige thuis visueel tot leven. Ook energetisch gebeurt het nodige onderzoek.
 

Afbeelding
Fase 2

Werkvoorbereiding

Klaar om het engagement aan te gaan? Dan werken we jouw bouwproject en de detaillering ervan verder uit. 

Deze fase is een essentiële schakel in een zorgeloos bouwtraject om te komen tot een sluitende totaalprijs en uitvoeringsovereenkomst. We kiezen namelijk alle materialen, maken de integrale uitvoeringsplannen op en klikken het eindbudget vast. 

Zo volgen er geen verrassingen tijdens de werken, zowel technisch als financieel.
 

Afbeelding
Fase 3

Realisatie

Met de werkvoorbereiding achter de rug, starten we aan de bouw of renovatie van je woondroom. 

Onze projectleider houdt je op de hoogte van de vooruitgang en is steeds bereikbaar bij bezorgdheden, vragen of opmerkingen. Hij garandeert een correct verloop van de bouwwerken en levert jouw woning op conform jouw wensen, binnen de vooropgestelde timing en budgetten. 

Ook nadien blijven we uiteraard beschikbaar voor de nodige service en garanties.
 

Waarom bouwen met Wim Beyaert?

Een woondroom zonder eindeloze opvolging en minimale bouwstress? Bouwteam Wim Beyaert staat garant voor een aangename en professionele bouwervaring. We ontwikkelden een aanpak die jou optimaal ontzorgt in de bouw of renovatie van jouw nieuwe woonst. Van het eerste concept tot en met de verhuisdozen. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Eerlijke totaalaanpak

Ons bouwteam staat je bij vanaf het eerste concept tot en met de verhuisdozen. Wij nemen de leiding over alle partijen, van architect tot tuinaannemer. Het financiële plaatje begroten we voorafgaand aan de start van het bouwproces, zodat je niet voor budgettaire verrassingen komt te staan. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Heldere communicatie

Voor al je vragen, 1 adres. Bouwteam Wim Beyaert. Zowel voor, tijdens als na het bouwproces, communiceren alle bouwpartners met een vaste projectleider binnen ons bouwteam. Jij kan je met alle vragen en opmerkingen tot onze projectleider richten. Efficiënt en helder. 

Afbeelding
Icoon baksteen

Maximale ontzorging

We zetten onze 50 jaar ervaring en ons vakkundig team volledig in om het bouwproces voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Met onze persoonlijke aanpak, een breed netwerk aan bouwpartners en een gestroomlijnde bouwcommunicatie, creëren we jouw optimale woonbeleving.

Klaar om te (ver)bouwen met maximale ontzorging

Wil je jouw nieuwbouw of renovatie aan ons toevertrouwen? 
Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar je plannen.