Bezoek onze kijkwoning, zondag 28 april tussen 10-12u en 13u30-16u30

Kouterstraat (tussen huisnummer 1 en basisschool De Windroos), 8550 Zwevegem

Meer info ›

Totaalrenovaties

Kocht je een te renoveren pand? Heeft je huis, appartement of interieur een grondige update nodig? Bij Wim Beyaert ben je aan het juiste adres. Wij nemen het totaalpakket voor onze rekening.

Onze experts staan je bij met diepgaand advies om alles uit je renovatieproject te halen. Hierbij houden we jouw ideeën, wensen en budget voor ogen.

Jij de dromen, wij het werk. Dat is waar we goed in zijn.

Diepgaand ontwerpadvies

Thuisgevoel op maat

50 jaar ervaring in maatwerk

Woningrenovaties

Wist je dat je woningen met slechte energieprestaties (label E en F) verplicht binnen de 5 jaar na aankoop moet renoveren om de EPC-score te verbeteren? Misschien zit jij in zo’n situatie en weet je niet waar te beginnen. Wij helpen je op weg. Onze ervaren adviseurs staan je bij met innovatieve en duurzame oplossingen voor het volledige project. Van de kelder tot de zolder en alles ertussenin.

Totaalaanpak

Halve werken? Niet bij Wim Beyaert. We renoveren geen badkamers of zolders maar opteren voor totaalprojecten van a tot z. In overleg bekijken we de mogelijkheden, materialen en tarieven. Jij beslist, wij voeren uit. Samen gaan we 100 % voor een thuisgevoel op maat.

Duurzaam renoveren

Helaas, je droomwoning voldoet niet (meer) aan de huidige energienormen. Geen probleem. Reken op ons bouwteam voor een duurzame en energie-efficiënte renovatie. We loodsen je met plezier door de wetgeving en informeren je over innovatieve oplossingen. Zo maken we je thuis helemaal klaar voor de toekomst. Zelfs je energiefactuur zie je voortaan graag komen.

Je woning uitbreiden

Wil je je bestaande woning verruimen met een bijbouw of een extra verdieping? Ook dan staan we voor je klaar. Een nieuwe kinderkamer, een efficiënte thuiswerkplek of een comfortabele keuken om je helemaal uit te leven? Wat je reden ook is, ons ervaren bouwteam komt graag langs om de mogelijkheden te bekijken en je wensen en dromen om te zetten in een plan.

Interieurrenovatie

Droom je van een nieuwe open keuken die aansluit op een gezellige leefruimte en verdient je bovenverdieping een frisse nieuwe look? Hou je van landelijk of eerder van een moderne stijl? Onze interieuradviseurs komen vrijblijvend bij je langs om je plannen en ideeën te bekijken. Samen met onze interieurarchitect richten we je woning in volgens jouw wensen en budget.

Bekijk onze realisaties

Renovatie appartement of 2de verblijf

Het inrichten of opfrissen van appartementen of een tweede verblijf maakt deel uit van ons aanbod. Dit vergt een iets andere aanpak dan het renoveren van huizen, maar ook in dit geval reken je op onze diepgaande expertise. Samen bekijken we het potentieel van je pand. Een heldere communicatie, eerlijke prijzen en een kwalitatieve uitvoering blijven de kernwaarden van onze opdracht.

Contacteer ons

Duidelijk. Eerlijk. Zorgeloos.

Het proces waarbij zowel een studie-overeenkomst als uitvoerings-overeenkomst wordt gesloten is uniek in de markt. Onze aanpak brengt duidelijkheid, eerlijkheid en ontzorging naar jou als bouwheer.

Meer over onze aanpak