Over ons

In West-Vlaanderen klinkt de naam van totaalaannemer Wim Beyaert als een klok. Al verschillende generaties vertrouwden op het bouwteam om hun woondroom waar te maken. Ons geheim? Onze solide bouwteamaanpak.

Afbeelding

Bouwteam Wim Beyaert

In 1971 legde Aloïs Beyaert de eerste steen van de familiale onderneming. Zijn bedrijf werd overgedragen van vader op zoon Wim en kleinzoon Axel en kreeg de naam Wim Beyaert. 

De persoonlijke en kwalitatieve aanpak uit onze beginjaren is vandaag nog steeds het vertrekpunt. In ons kleinschalige bouwteam krijg je 1 contactpersoon aangewezen die jouw gesprekspartner blijft voor, tijdens en na het bouwproces.

Afbeelding

Jouw thuisgevoel 
op maat 

Het verschil maken in jouw bouw- en woonbeleving is sinds dag 1 onze grootste drijfveer. Bouwen en renoveren moet namelijk een genot, een fantastische ervaring en een aangenaam proces zijn. Een proces dat vanaf een blanco blad tot een unieke woonbeleving leidt. Helemaal op jouw maat, perfect naar jouw stijl. 
 

Afbeelding

De bouwteamaanpak

Door onze unieke aanpak realiseren we vlekkeloos jouw thuisgevoel op maat. Is het nu in de concept- en creatiefase, de werkvoorbereidingsfase of de realisatiefase: ons bouwteam staat je steeds met raad en daad bij zodat je van de beste begeleiding en een hoogstaand eindresultaat geniet.
 

Afbeelding

Ons bouwadvies

Bij elk bouw- of renovatietraject komen heel wat vragen naar boven. Daarom stellen we in onze bouwadviesrubriek onze expertise ter beschikking. Hier ontdek je de laatste woontrends en nieuwtjes op het vlak van wetgeving, premies en meer. 

Heb je nog een specifieke vraag over een bepaald onderwerp? Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Bekijk één van onze testimonials

Filmbestand

Klaar om te (ver)bouwen met maximale ontzorging

Wil je jouw nieuwbouw of renovatie aan ons toevertrouwen? 
Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar je plannen.