Bouwen op maat 
van jouw wensen

Bouwgrond gekocht? Proficiat! Tijd om na te denken over de volgende stap. 

Bouwteam Wim Beyaert engageert zich met plezier voor het volledige bouwproces van je nieuwe woning. Jij maakt de keuzes, wij garanderen een vlotte en transparante oplevering van je nieuwbouwwoning. 

Helemaal in lijn met je leven.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Afbeelding

Jouw nieuwbouwwoning op maat

Droom je van een nieuwbouwwoning die volledig naar jouw smaak wordt ontworpen en gebouwd? 

Bij een nieuwbouwproject komt heel wat kijken. Daarom vertrouwen klanten op de unieke totaalaanpak van ons bouwteam. Ingenieurs, architecten en aannemers werken nauw samen als 1 team om van jouw bouwproject een succes te maken. Daarom zitten we vanaf de ontwerpfase met jou aan tafel. 

Zo komen we tot een bouwplan waar iedereen zich goed bij voelt, met aandacht voor elk detail en respect voor je budget. 

Afbeelding

Woninguitbreiding

Een nieuwe levensfase vraagt om extra ruimte in huis. Een extra kinderkamer, een poolhouse, een efficiënte thuiswerkplek of een grotere keuken? Ons bouwteam bekijkt met jou de mogelijkheden van een bijbouw of extra verdieping.

Afbeelding

Projectbouw

Bouwteam Wim Beyaert ontwikkelt kleinschalige projecten van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement? Of zoek je een ontwikkelaar voor je site of verouderd pand? 

De voordelen van bouwen op maat

Afbeelding
Icoon baksteen

Geoliede machine

Vanaf de ontwerpfase tot ruim na de oplevering kan je bij 1 aanspreekpunt terecht. Als hoofdaannemer zijn we de eindverantwoordelijke en vormen we de lijm tussen alle bouwpartners: bouwheer, architect, ingenieur, veiligheidscoördinator, EPB-verslaggever, … Als een hecht bouwteam geven we je plannen vorm.

Afbeelding
Icoon baksteen

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Ons bouwteam volgt de trends en wetgeving in de sector nauwgezet op, zodat jij dat niet hoeft te doen. Van isolatie en ventilatie tot verwarming en elektriciteit, reken op Wim Beyaert voor geïntegreerde, innovatieve en doeltreffende oplossingen. Dat levert je optimaal wooncomfort met een positieve uitkomst op je energiefactuur. Logisch, toch?

Afbeelding
Icoon baksteen

Alles naar jouw smaak

We bouwen voor jou en starten van een blanco blad. Tijdens een verkennend gesprek koppelen we jouw ideeën aan onze expertise. Van daaruit ontstaat een ruwe raming en een eerste ontwerp dat we bijsturen tot jij helemaal tevreden bent over prijzen, materialen, indelingen en vormgeving. Het resultaat? Jouw droomwoning op maat volgens het afgesproken budget. 

Klaar om te (ver)bouwen met maximale ontzorging?

Wil je jouw nieuwbouw of renovatie aan ons toevertrouwen? 
Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar je plannen.