Totaalprojecten

Afbeelding

1 adres voor jouw nieuwbouwproject 

Een aanpak van a tot z, 1 centrale contactpersoon en maximale ontzorging: bouwen met Bouwteam Wim Beyaert is een pak van je hart. De nieuwbouwwoning of het hernieuwbouwproject waar je al zo lang van droomt, wordt zo werkelijkheid. Ons geheim? Onze unieke totaalaanpak.

Van bij de start zitten we samen aan tafel met ingenieurs, architecten en aannemers om als 1 team van jouw bouwproject een succes te maken. Zo zijn haalbaarheid en budget even belangrijk als het ontwerp en de creativiteit.

Afbeelding

Alles volgens wens

We bouwen voor jou en starten vanaf een blanco blad. Tijdens een verkennend gesprek koppelen we jouw ideeën aan onze expertise. Van daaruit ontstaat een ruwe raming en een eerste ontwerp. Dit sturen we bij tot jij helemaal tevreden bent over prijzen, materialen, indelingen en vormgeving. Dat plan voeren we nauwgezet uit tot jouw droomwoning op maat.

We houden je tijdens dit proces steeds op de hoogte en volgen de werken nauwlettend voor je op. Alle contacten met de architect, aannemer, veiligheidscoördinator of ingenieur nemen wij voor onze rekening. Ook na oplevering reken je op correcte garanties en een goede naservice.

Het resultaat? Een nieuwbouwwoning die helemaal voldoet aan jouw budget, wensen en voorkeuren.

Afbeelding

Jouw centrale contactpersoon

Jouw woondroom vanaf 0 bouwen, dat is een hele klus. Als ervaren totaalaannemer garanderen wij je een maximale ontzorging. Met al je vragen kan je bij 1 contactpersoon terecht, die voor, tijdens en na het proces instaat voor de communicatie en organisatie. 

 

Klaar om te (ver)bouwen met maximale ontzorging

Wil je jouw nieuwbouw of renovatie aan ons toevertrouwen? 
Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar je plannen.