Bezoek onze kijkwoning, zondag 28 april tussen 10-12u en 13u30-16u30

Kouterstraat (tussen huisnummer 1 en basisschool De Windroos), 8550 Zwevegem

Meer info ›

Jouw thuisgevoel op maat

Unieke aanpak voor 100 % maatwerk

Heldere communicatie: vaste prijs, vast aanspreekpunt

Totaalrealisaties: van schets tot verhuis

50 jaar ervaring, tomeloze ambitie

De nieuwbouw van je leven

Bouwgrond gekocht? Proficiat. Tijd om na te denken over de volgende stap. Wim Beyaert loodst je met plezier door het volledige bouwproces van je nieuwe woning.

Jij maakt de keuzes, wij garanderen een vlotte, transparante en juiste oplevering van je nieuwbouwwoning. Helemaal in lijn met je leven.

Geoliede machine

Vanaf de ontwerpfase tot ruim na oplevering vormen wij je aanspreekpunt. Als hoofdaannemer zijn we de eindverantwoordelijke en slaan we de brug tussen alle bouwpartners: bouwheer, architect, ingenieur, veiligheidscoördinator, EPB-verslaggever… Als een hecht bouwteam geven we je plannen vorm tot een gestroomlijnd geheel. En dat allemaal met het oog voor je budget en je gewenste afwerkingsniveau.

Ook voor hernieuwbouw en renovatie staat Wim Beyaert voor je klaar.

Milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen

Ons bouwteam maakt aanspraak op 50 jaar ervaring. Jaar na jaar volgen we de trends en wetgeving in de sector. Van isolatie en ventilatie tot verwarming en elektriciteit, reken op Wim Beyaert voor geïntegreerde, innovatieve en doeltreffende oplossingen.

Met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie maken we ook van jouw woning een groene thuis. Dat levert je optimaal wooncomfort op en bovendien een positieve uitkomst op je energiefactuur. Logisch, toch?

Alles volgens wens

We bouwen voor jou en starten vanaf een blanco blad. Tijdens een verkennend gesprek koppelen we jouw ideeën aan onze expertise. Van daaruit ontstaat een ruwe raming en een eerste ontwerp. Dit sturen we bij tot jij helemaal tevreden bent over prijzen, materialen, indelingen en vormgeving. Dat plan voeren we nauwgezet uit tot jouw droomwoning op maat.

We houden je tijdens dit proces steeds op de hoogte en volgen de werken nauwlettend voor je op. Alle contacten met de architect, aannemer, veiligheidscoördinator of ingenieur nemen wij voor onze rekening. Ook na oplevering reken je op correcte garanties en een goede naservice.

Het resultaat? Een nieuwbouwwoning die helemaal voldoet aan jouw budget, wensen en voorkeuren.

Laat je inspireren

Totaalaanpak

Heb je geen kennis over bouwen of weet je niet welke architect te kiezen? Wij weten raad. Een woning bouwen is spannend en brengt heel wat administratie en kopzorgen met zich mee. Dat nemen we graag van je over. Bouwen met Wim Beyaert is bouwen in vertrouwen. Van bouwgrond tot ontwerp en van de eerste steen tot de laatste verhuisdoos. Ons team regelt het voor je. Met het oog op jouw wensen en budget, vanuit onze jarenlange expertise samen met een betrouwbaar netwerk.

Duidelijk. Eerlijk. Zorgeloos.

Het proces waarbij zowel een studie-overeenkomst als uitvoerings-overeenkomst wordt gesloten is uniek in de markt. Onze aanpak brengt duidelijkheid, eerlijkheid en ontzorging naar jou als bouwheer.

Meer over onze aanpak