4 redenen waarom onze totaalaanpak een goed idee is

  • 20/10/2021

Vandaag de dag leven we in een wereld waarin de prikkels ons om de oren vliegen. Vaak nemen drukte en stressvolle dagen de bovenhand. In West-Vlaanderen hebben we daar een passende uitdrukking voor: “We weetn nie woar eerst”. Op zulke momenten verlang je des te meer naar een eigen plek waar je 100% tot rust kan komen. En ook al zie je je droomwoning helemaal voor ogen, de weg ernaartoe bezorgt je enkel maar kopzorgen. Daarom willen we jou in deze blog graag overtuigen van onze unieke totaalaanpak waarbij we duidelijkheid, eerlijkheid en ontzorging brengen naar jou als bouwheer.

Van schets tot verhuis

Bouwen of renoveren omhelst veel meer dan je initieel zou denken. Je mag jezelf nog zo goed informeren, er zullen altijd bepaalde aspecten of vernieuwende technieken zijn die je over het hoofd ziet. Dankzij de totaalaanpak van bouwteam Wim Beyaert, die gaat van een eerste schetsontwerp, over het advies bij materiaalkeuze, tot de effectieve verhuis, wordt over elk detail nagedacht en wordt dit in samenspraak met jou volledig uitgewerkt.

Wim Beyaert - Van schets tot verhuis

Tijdens een eerste studiefase werken we alles tot in de puntjes uit zodat we nadien bij de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan. Dit schept een enorme rust doorheen het hele bouwproces.

Duidelijkheid

Als bouwteam doen wij er alles aan om jouw droomhuis te realiseren. Hierbij is een goede opvolging en duidelijkheid van het grootste belang. Deze twee zaken garanderen we door de bouwheer doorheen het volledige proces met slechts drie personen in contact te brengen. Eerst een bouwadviseur tijdens de kennismakingsfase, vervolgens een vaste studiemedewerker tijdens de studieperiode en als laatste een projectleider voor de uiteindelijke uitvoering van jouw droomproject. Mochten er nadien nog kleine problemen opduiken, kan je altijd terecht bij de projectleider of bouwadviseur.

Eerlijkheid

Niets vervelender dan een bouwproces waar er gedurende de werken tussendoor extra kosten boven water komen. Deze extra kosten zijn vaak te wijten aan onvoldoende voorbereiding. Dit willen we bij bouwteam Wim Beyaert absoluut vermijden. Dankzij onze jarenlange expertise en unieke totaalaanpak kunnen we dat ook. Zo gaan we tijdens de studiefase aan de slag om jou een exacte prijscalculatie te bezorgen. Dat betekent dat je perfect weet hoeveel je zal betalen, nog voor een eerste steen gelegd is.

Ontzorging

Dankzij onze proactieve studiefase trachten we overal op voorbereid te zijn. Zo verlang je met een gerust hart naar je ultieme droomhuis. Daarnaast voorzien we je van het nodige advies bij de keuze van verschillende partners en leveranciers. Uiteraard kan je gedurende de uitvoering met je vragen of opmerkingen terecht bij jouw aangewezen projectleider.

Gevel Wim Beyaert

Met deze aanpak streven we naar een bouwproces met een perfecte voorbereiding, 1 prijs en telkens 1 aanspreekpunt. Een duidelijke, eerlijke en zorgeloze aanpak. Wens je hieromtrent graag meer informatie of ben je reeds volledig overtuigd? Aarzel dan absoluut niet om contact op te nemen en naar een compleet vrijblijvend kennismakingsgesprek te vragen bij ons team.